Dit formulier is bestemd voor het aanmelden van goederen die wij op mogen halen. U kunt daarbij uw voorkeur aangeven voor dag en tijdvak. Wij leggen dit dan naast de bestaande planning en berichten u terug over het definitief inplannen van de afspraak. Zodoende hebben we wel uw contactgegevens nodig. Ook bruikbare huisraad halen we gratis op. Om dit aan te melden kun je bellen tijdens kantooruren of onderstaand formulier gebruiken.

 

Het is van belang om te weten dat spullen nog wel ter plaatse beoordeeld worden door onze medewerkers. Het kan zijn dat een aantal spullen worden afgewezen. Betreft dit wat grotere meubels dan willen we u nog wel een aanbod doen om het alsnog mee te nemen, maar dan vragen we hiervoor wel een bijdrage in de afstortkosten die wij als stichting  moeten betalen:
[lijstje met afstortkosten]

Mocht u liever uw spullen telefonisch aanmelden, dan is daar altijd ruimte voor: 0517-700518.

 

u vrijwaart Stichting Edison voor aansprakelijkheid dat informatie die u via de website naar Stichting Edison verstuurt geen inbreuk maakt op rechten van derden.
Stichting Edison draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, juistheid of volledigheid van door gebruikers verstrekte informatie